Стало відомо, що обговорюватиме Клімкін на зустрічі в Німеччині

Читать на русском
Під час робочої поїздки до Німеччини голова МЗС України Павло Клімкін обговорить з німецькими дипломатами питання надання безвізового режиму для громадян України і продовження санкцій проти РФ.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час робочого візиту до Німеччини обговорить питання безвізового режиму та продовження дії санкцій ЄС проти РФ.

Про це повідомили в прес-службі МЗС України, передає «Слово і Діло».

Так, 8 вересня Клімкін перебуватиме з робочим візитом у Німеччині.

Під час візиту будуть розглянуті питання виконання Мінських домовленостей і політичного врегулювання ситуації на сході України в контексті протидії російській агресії. Особливу увагу буде приділено підтримці Німеччиною встановлення безвізового режиму для громадян України та продовження дії санкцій ЄС проти РФ.

Глави МЗС Німеччини і Франції відвідають УкраїнуМіністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр і його колега з Франції Жан-Марк Ейро приїдуть з робочими візитами наступного тижня в Україну.

Під час робочого візиту також заплановано проведення зустрічей із депутатами Бундестагу ФРН, федеральним міністром закордонних справ Франком-Вальтером Штайнмаєром та іншими представниками німецького уряду.

Нагадаємо, глави МЗС ФРН та України обговорять виконання Мінських угод.

Також Клімкін запевнив, що переговорів про внесення змін до тексту Угоди про асоціацію з ЄС не буде.

Зазначимо, вчора, 7 вересня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснив робочий візит до Страсбурга, де взяв участь у роботі 1263-го засідання Комітету міністрів Ради Європи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: