Клімкін озвучив основний пріоритет української дипломатії

Читать на русском
Кожен український дипломат має починати свій день із питання, що він мусить зробити в країні свого перебування, щоб подолати агресію РФ.

Головне завдання кожного українського дипломата полягає в тому, щоб докласти максимум зусиль для подолання агресії РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Я хочу, щоб кожен дипломат прокидався й завершував свій день із питанням «Що я зможу сьогодні зробити для подолання російської агресії?», – сказав міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Міністр додав, що багато в чому від дипломатичного корпусу залежить те, наскільки вдасться зберегти солідарність країн ЄС, «великої сімки» та всього світу з боротьбою України проти російської агресії.

Як повідомлялося раніше, МЗС України може розглянути питання запровадження візового режиму з Росією, якщо виникне така необхідність.

Нагадаємо, 20 серпня в МЗС України заявили, що вимагають від Росії допустити до окупованого нею Криму міжнародних спостерігачів із дотримання прав людини в зв'язку з переслідуваннями кримських татар.

«Слово і Діло» зафіксувало 29 обіцянок Павла Клімкіна, 10 з яких він виконав. Коефіцієнт ефективності політика – 34%. З повним списком обіцянок глави МЗС України можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: