Холодницький доручив перевірити законність придбання квартири Лещенком

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро перевірить законність придбання нардепом від Блоку Петра Порошенка Сергієм Лещенком елітної квартири. Відповідне доручення дав глава САП Назар Холодницький.
Назар ХолодницькийФото з відкритих джерел

Національне антикорупційне бюро перевірить законність придбання нардепом від «Блоку Петра Порошенка» Сергієм Лещенком елітної квартири. Відповідне доручення дав глава САП Назар Холодницький.

Про це він написав у своєму Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Доручив НАБ України перевірити інформацію, викладену в засобах масової інформації, щодо законності придбання у власність народним депутатом України Сергієм Лещенком квартири в Києві. В разі встановлення ознак злочину антикорупційними органами будуть вжиті всі передбачені законом заходи для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності», – заявив Холодницький.

Лещенко залишає правління «Демальянсу»Нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко, який нещодавно став фігурантом скандалу з придбанням елітної квартири, складає із себе повноваження члена правління «Демальянсу».

Зазначимо, що раніше «Народний фронт» і «Радикальна партія» закликали НАБУ перевірити на факт корупції придбання квартири Лещенком. Лідер фракції «Народного фронту» Максим Бурбак вважає, що його колега з БПП має скласти депутатські повноваження через скандал із придбанням великої квартири.

Як повідомлялося раніше, Лещенко придбав квартиру в центрі Києва площею 192 квадратних метри. Елітне житло оцінили у 7,5 млн грн. За словами нардепа, частину грошей на помешкання він позичив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: