ЄС продовжив санкції проти Росії ще на півроку

Читать на русском
Рада Європейського Союзу на рівні послів продовжила персональні санкції проти осіб, причетних до посягання на територіальну цілісність України, ще на півроку.

Рада Європейського Союзу на рівні послів продовжила персональні санкції проти осіб, причетних до посягання на незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це пише у себе в Twitter спеціальний кореспондент європейського відділення «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк, передає «Слово і Діло».

«Посли ЄС сьогодні ухвалили рішення продовжити термін 2 візових санкцій і заморожування активів на 146 осіб і 37 організацій з Росії, України та Криму на 6 місяців», – пише він.

Меркель не бачить причин для скасування санкцій проти РосіїКанцлер Німеччини Ангела Меркель не бачить причин для скасування санкцій проти Росії, оскільки Москва не виконала свої зобов'язання в рамках Мінських угод.

Нагадаємо, до списку санкцій ЄС входять 149 осіб, включаючи російських чиновників, українських учасників терористичних організацій на Донбасі, а також кримських представників російського режиму, причетних до посягання на незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. До цих осіб застосовано візову заборону для в'їзду на територію Євросоюзу, а також заблоковані активи на території країн-членів.

Раніше повідомлялося, що президент США Барак Обама підтвердив на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним політику продовження санкцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: