Зустріч «нормандської четвірки» може відбутися в Берліні – АП

Читать на русском
Заступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв розповів, що зустріч нормандської четвірки може відбутися в Берліні.
Костянтин ЄлісєєвФото: www.president.gov.ua

Зустріч «нормандської четвірки» – Президента України, президента Франції, президента Росії і канцлера Німеччини може пройти в Берліні.

Про це розповів заступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

«Принаймні, таку пропозицію під час однієї з телефонних конференцій висувала канцлер Німеччини. Тому ми ведемо підготовку», – розповів заступник глави АП.

Виборів на Донбасі без збройної місії ОБСЄ не буде – ЄлісєєвЗабезпечення виборчого процесу на Донбасі відповідності до вимог безпеки можливе лише за умови розгортання збройної місії ОБСЄ в регіоні.

Також він наголосив, що «дата зустрічі повинна бути узгоджена з усіма сторонами».

Зазначимо, Меркель заявила, що на саміті «Великої двадцятки» у Китаї не приймалось ніяких рішень щодо Донбасу за відсутності України.

Нагадаємо, Єлісєєв повідомив, що Президент України Петро Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд проведуть телефонну розмову до кінця тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: