Бойовики з важких мінометів обстріляли Широкине – штаб АТО

Читать на русском
В українському прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили про обстріл із мінометів під Широкиним.

Бойовики самопроголошених республік із мінометів калібру 82 та 122 мм обстрілювали позиції Збройних сил України в Широкиному.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«На маріупольському напрямку неспокійно було на ділянці фронту Широкине-Талаківка, де терористи стріляли зі 120-мм та 82-мм мінометів. Також поблизу Широкиного вогонь вів ворожий снайпер та застосовувалася стрілецька зброя, – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, на донецькому напрямку сепаратисти з кулеметів, стрілецької зброї та гранатометів здійснювали провокативні обстріли в районі населеного пункту Луганське та поблизу Авдіївки.

«На донецькому та маріупольському напрямках зафіксовано проліт 5 БПЛА. Збройні сили України, попри провокаційні дії бойовиків, неухильно дотримуються Мінських угод», – додали українські військові.

Крім того, як стверджують у штабі, на луганському напрямку бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї обстріляли Станицю Луганську та Новозванівку, а по позиціях українських захисників у Станиці Луганській відкрив вогонь снайпер.

Нагадаємо, раніше речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що за минулу добу в результаті бойових дій були поранені семеро українських військовослужбовців та один співробітник Держприкордонслужби. Безповоротних втрат у лавах бійців АТО немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: