Стартував новий сезон на порталі «Cлово і Діло»

Читать на русском
Аналітичний портал Слово і Діло запустив оновлений сайт, на якому ще простіше знайти та порівняти рівень відповідальності політиків.

Інформаційне агентство «Слово і Діло», що стежить за виконанням обіцянок можновладців, сьогодні, 5 вересня, запустило нову версію сайту, вже доступну на всіх платформах.

Новий інтерфейс «Слова і Діла» став сучасним, digital-ним і ще більш систематизованим, повідомили у виданні.

«Тепер обіцянки старих і нових політиків – як на долоні. Можна елементарно порівняти рівень відповідальності кожного з них із ким завгодно. Подивитися, хто більше обіцянок виконав, а хто – провалив», – розповіла директор і головний редактор «Слова і Діла» Катерина Пітєніна, – «Якщо раніше читачам було складно знайти інформацію про потрібного політика, то зараз для цього не потрібно жодних зусиль. Кожен чиновник живе в своєму «будиночку» – Адміністрації Президента, Кабміні, Верховній Раді, міській чи обласній адміністрації...».

Також, за словами Пітєніної, з аналітичного порталу «Слово і Діло» перетворюється на інформаційно-аналітичний: розширена служба новин, актуальні події аналізуються з урахуванням старих і нових обіцянок.

Довідка: портал «Слово і Діло» почав роботу в грудні 2011 року. Відтоді аналітики агентства зафіксували понад 40 тисяч обіцянок політиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: