До російського Мін’юсту надійшов запит про допит Януковича

Читать на русском
Мін’юст Росії розглядає запит України про допит в якості свідка через відеозв’язок колишнього українського президента Віктора Януковича. Київський суд має намір допитати Януковича в справі про злочини на Майдані в 2014 році.
Віктор ЯнуковичФото з відкритих джерел

Міністерство юстиції Росії розглядає запит України про допит в якості свідка через відеозв’язок колишнього українського президента Віктора Януковича.

Про це РІА «Новости» повідомили в прес-службі російського відомства, інформує «Слово і Діло».

В російському Мін’юсті зазначили, що в своєму запиті Святошинський районний суд Києва посилається на Європейську конвенцію про взаємну правову допомогу в кримінальних справах 1959 року та на Конвенцію про правову допомогу й правові відносини в цивільних, сімейних і кримінальних справах 1993 року.

Київський суд має намір допитати Януковича в справі про злочини на Євромайдані в 2014 році.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Мін’юст України повторно направив до Мін’юсту Росії запит щодо відео допиту Януковича, оскільки там заявили, що десь загубили 4 аркуші попереднього запиту.

Відзначимо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що Янукович буде затриманий, а Петро Порошенко обіцяв, що президента-втікача судитимуть заочно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: