Податківці припинили контрабанду біопалива з України

Читать на русском
В результаті обшуків транспортних засобів виявлено та вилучено паливні гранули загальною орієнтовною вартістю 1 млн гривень.

Співробітники податкової міліції ДФС у Києві в рамках операції «Рубіж-2016» попередили спробу незаконного вивезення за межі території України паливних гранул на суму 1 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України, передає «Слово і Діло».

«Встановлено, що паливні гранули (пелети) намагалися вивезти за документами, які були оформлені від підприємства, що має ознаки фіктивності», – пояснили в ДФС.

Контрабанда була припинена в результаті трьох обшуків вантажних автомобілів на території митного посту «Краковець» Львівської митниці, а також на території зони митного контролю відділу митного оформлення, яке за правом власності належить одному з логістичних центрів.

Нагадаємо, 8 серпня представники Міністерства фінансів України на засіданні уряду створили міжрегіональну митницю Державної фіскальної служби.

Як раніше повідомляли в Українському центрі радіочастот, щорічно Бюджет України втрачає 3,6 млрд грн від контрабанди мобільних телефонів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: