НАЗК призупинило доступ до системи е-декларування

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції призупинило доступ до системи електронного декларування до 1 вересня 2016 року. Про це йдеться в повідомленні НАЗК у Facebook.
Фото з відкритих джерел

Національне агентство з питань запобігання корупції призупинило доступ до системи електронного декларування до 1 вересня 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні НАЗК у Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Сьогодні, 23 серпня, набуло чинності рішення Національного агентства з питань запобігання корупції про внесення змін до деяких рішень НАЗК щодо функціонування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Відповідно, на офіційному сайті НАЗК тимчасово припинено доступ до системи е-декларування», – йдеться в повідомленні.

В АП перекладають провину за зрив е-декларування на розробників системиВ Адміністрації Президента звинуватили розробників системи електронного декларування в зриві повноцінного запуску декларацій.

Також повідомляється, що система електронного декларування почне працювати в повному обсязі з 1 вересня. У НАЗК закликали декларантів, які подали до реєстру документи, не пізніше 7 днів із 1 вересня перевірити зміст поданих ними документів.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Павло Клімкін запевняв, що е-декларування запрацює повноцінно до вересня 2016 року. Також прем'єр-міністр Володимир Гройсман вимагав повноцінно запустити е-декларування з 1 вересня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: