Суд поновив на посаді екс-заступника глави МОЗ Василишина

Читать на русском
Скандального колишнього заступника міністра охорони здоров'я поновили на посаді та скасували заставу в 5 мільйонів гривень.
Роман Василишинфото: Українські новини

Апеляційний суд Києва поновив на посаді колишнього заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина, який раніше був затриманий на хабарі.

Про це йдеться в тексті постанови суду, повідомляє «Слово і Діло».

«За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Василишина Р. Й., задовольнити», – йдеться в документі.

Також суд скасував постанову Дніпровського районного суду міста Києва від 14 липня 2016 року про відсторонення Василишина з посади заступника голови МОЗ.

Нагадаємо, раніше слідчі столичної прокуратури затримали «на гарячому» Романа Василишина. Як встановило слідство, він створив систему поборів із практикуючих лікарів за надання їм можливості в подальшому здійснювати належним чином свої функціональні обов'язки, зокрема проводити операції в Олександрівській лікарні Києва.

8 липня Дніпровський районний суд Києва заарештував Василишина до 3 вересня з можливістю внесення застави в 2 млн 85 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: