Кличко створив антикризовий штаб із підготовки до опалювального сезону

Читать на русском
Для подолання кризових явищ у сфері комунального господарства столиці в КМДА створили антикризовий штаб.

У Київській міській державній адміністрації створили антикризовий штаб із підготовки до опалювального сезону 2016/2017, що збиратиметься один раз на тиждень.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби мера Києва, голови КМДА Віталія Кличка, передає «Слово і Діло».

«Днями відбулося перше засідання антикризового штабу, до якого увійшли представники комунальних підприємств столиці, «Київводоканалу», заступники голови КМДА, представники «Київенерго», для того, щоб оперативно вирішувати питання підготовки до зими. Ми будемо збиратися щотижня, щоб знаходити шляхи вирішення поточних проблем і своєчасно підготуватися до опалювального сезону», – сказав Кличко.

Прес-служба інформує, що в рамках програми з енергозбереження 70/30 столична влада виділила кошти на термомодернізацію 62 житлових будинків.

Використання похідних енергозберігаючих технологій дозволяє жителям заощаджувати до 50% теплової енергії.

Раніше повідомлялося, що ПАТ «Київенерго» призупиняє реалізацію програми зі встановлення будинкових лічильників тепла, а аварійні роботи переводить у режим надзвичайних ситуацій у зв'язку з накладенням Президентом вето на законопроект №2706.

У зв'язку з цим Віталій Кличко вважає, що заблоковані рахунки енергокомпаній, у тому числі й «Київенерго», можуть послужити зриву опалювального сезону цього року.

«Слово і Діло» зафіксувало 323 обіцянки Віталія Кличка, 139 з яких він виконав. Коефіцієнт ефективності політика – 43%. З повним списком обіцянок мера столиці України можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: