Світовий лідер в генетиці АПК відкрив представництво в Україні

Читать на русском
Компанія надасть консультаційні послуги, супровід і підтримку господарств, консультування та навчання в сфері тваринництва.

В Україні відкрилося представництво міжнародного лідера в області генетики великої рогатої худоби, компанії Alta Genetics – «Альта Дженетікс Україна».

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає «Слово і Діло».

«Україна – країна, в якій Alta Genetics ще не активна. Але Україна має великий потенціал розвитку тваринницької галузі в цілому і великої рогатої худоби зокрема. Ми щасливі бути частиною розвитку українського молочного сектора», – зазначив віце-президент з продажу компанії Alta Genetics Рене Коуманс.

Компанія буде пропонувати аналіз стада за допомогою спеціальної комп'ютерної програми Alta GPS, яка автоматично обчислює результати і видає перелік бугаїв-плідників, які ідеально відповідають потребам певного стада.

Компанія також буде надавати консультаційні послуги, супровід і підтримку господарства, консультування та навчання в сфері тваринництва.

Україна нарощує експорт продовольства до ЄвросоюзуІмпорт продукції АПК до країн Європейського Союзу з травня 2015 року до квітня 2016 року зріс на 4,7% і склав 116 млрд євро.

Довідка: Alta Genetics – одна з найбільших генетичних компаній. Її річний обсяг продажів складає більше 14 млн доз насіння і щорічно зростає на 10%.

Як раніше повідомлялося, інвестиційна вартість сільськогосподарських земель в Україні досягла рівня $1,5-$2 тис. за гектар, що відповідає загальноєвропейському рівню.

Нагадаємо, що ГК «Укроборонпром» і керівники провідних компаній аграрного сектора України домовилися використовувати безпілотні літальні апарати вітчизняного виробництва для потреб агропромислового комплексу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: