Плотницький заявив, що не поїде до Києва на суд

Читать на русском
Лідер бойовиків ЛНР Ігор Плотницький не має наміру бути в український суд для дачі показань.

Лідер бойовиків «ЛНР» Ігор Плотницький заявив, що не має наміру з'являтися за викликом до суду у Києві.

Про це він заявив 20 серпня на прес-конференції, передає «Слово і Діло».

«Виклик у суд... знаючи, що вони (Україна) заборонили мені і в'їзд в Україну, і нав'язали ярлики тероризм, сепаратизм ... Чого вони чекають? Що я зараз все кину і поїду відповідати на запитання до них в суд?», - заявив ватажок бойовиків.

За його словами, його виклик до суду - «тільки юридична формальність, яка повинна бути дотримана в відповідності з українським законодавством».

Росія посилює присутність в «ЛНР», щоб контролювати Плотницького – розвідкаЗавтра на окуповану частину Луганської області прибуде загін швидкого реагування російської Нацгвардії для тиску на Плотницького та його оточення.

«А в принципі для них все давно вже відомо і результати суду, і винесений вирок», - додав він.

Як відомо, у березні прокуратура Києва передала до суду заочний обвинувальний акт проти Теслярської за фактом скоєння терористичного акту, захоплення в заручники і викрадення старшого лейтенанта Збройних сил України, тепер - депутата Надії Савченко.

Нагадаємо, Подільський райсуд Києва викликає Плотницького на судове засідання 31 серпня. Його явка є обов'язковою, в разі неявки справа буде розглядатися в порядку спеціального (заочного) судового провадження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: