Савченко заявила про домовленість обміну «два на два»

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко заявила про існування домовленості з терористами про обмін полоненими в форматі «два на два».

Народний депутат України від фракції «Батьківщини» Надія Савченко заявила, що вже є домовленість про обмін двох терористів на українських полонених.

Про це вона особисто заявила, вийшовши з Адміністрації Президента, передає «Слово і Дело».

«Це повинен зробити Президент своїм указом, а не чекати судів, тому що це ще буде тривати півроку, а за півроку буде неактуально», - підкреслила Савченко.

Відзначимо, сьогодні вранці Надія Савченко організувала акцію «Не кидай своїх» з вимогою якомога швидше звільнити українців з полону. Савченко назвала кілька варіантів переговорів зі звільнення полонених, які вона запропонувала президенту.

Обмін полоненими: терористи вимагають видати їм 600 заручниківПредставники ОРДЛО категорично відкинули пропозицію української сторони видати їм 50 заручників у обмін на 25 українців, утримуваних на окупованій території.

«Я пропонувала їхати прямо туди на переговори. Я говорила, що якщо хочуть, нехай дадуть мені якусь команду, не хочуть - я поїду сама», - сказала депутат під час мітингу на Банковій.

Її сестра, Віра Савченко, запропонувала, щоб перша леді (Марина Порошенко) та Оксана Марченко (дружина Віктора Медведчука) зайнялися питанням обміну полоненими.

Нагадаємо, що раніше Надія Савченко оголосила голодування в знак протесту проти бездіяльності у визволенні полонених.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: