Путін відмовився від переговорів із Порошенком

Читать на русском
Екс-глава СБУ, представник України в тристоронньої контактної групи в Мінську Євген Марчук заявив, що Володимир Путін відмовився від переговорів з Петром Порошенко після недавніх подій у Криму.

Володимир Путін відмовився говорити з Петром Порошенко після нещодавних подій у Криму.

Про це повідомив представник України у тристоронній контактної групи в Мінську Євген Марчук в інтерв'ю «Укрінформу», передає «Слово і Діло».

«Як відомо, Олланд і Меркель у розмові з Порошенко підкреслили важливість продовження роботи в «нормандському форматі». Але я зверну увагу: Путін не пішов на розмову з Порошенком, принаймні, ми про це не знаємо. Я думаю, що якщо б розмова була, то зараз у них вже не той рівень відносин, щоб домовитися і не давати цього в пресу. І навіть якщо б ми це приховали, то служби Путіна повідомили б. Значить, розмова не відбулася, а це погано, тому що Путін цим демонструє, що він - у даному випадку по цьому питанню - ігнорує українського президента», - зазначив Марчук.

Як повідомлялося раніше, після так званої «кримської диверсії» президент України Петро Порошенко доручив МЗС України організувати розмову в тристоронньому «нормандському форматі» та Путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: