Холодницький дав відмашку передати справу щодо конфлікту між НАБУ та ГПУ до СБУ

Читать на русском
Холодницький висловив надію, що досудове слідство буде проведене в розумні терміни, а діям усіх учасників інциденту буде надана належна правова оцінка.
Назар Холодницький

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розпорядився підготувати всі кримінальні провадження в зв'язку з конфліктом між Генеральною прокуратурою і Національним антикорупційним бюро України та передати їх до СБУ.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово и Діло».

«Уже дав вказівку прокурорам-процесуальним керівникам і детективам НАБ України підготувати всі кримінальні провадження, створені щодо подій минулої п'ятниці, для направлення їх генеральному прокурору України з метою вирішення питання про доручення проведення досудового слідства іншому органу досудового розслідування», – пише він.

Холодницький також висловив надію, що досудове слідство буде проведене в розумні терміни, а діям усіх учасників інциденту буде надана належна правовуа оцінка.

Нагадаємо, сьогодні під час спільного брифінгу генерального прокурора України Юрія Луценка та директора НАБУ Артема Ситника ​​було оголошено рішення, що досудове розслідування інциденту від 12 серпня між працівниками Генпрокуратури та НАБУ буде доручено Головному слідчому управлінню СБУ.

Юрій Луценко також визнав наявність ознак правопорушень як з боку співробітників ГПУ, так і співробітників НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: