У прикордонників проводять обшук (відео)

Читать на русском
У Державній прикордонній службі в Києві відбувається обшук. За словами речника Держприкордонслужби, обшуки проводять головна військова прокуратура та КОРД.
Фото з відкритих джерел

В адміністрації Державної прикордонної служби в Києві відбуваються обшуки.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів речник Держприкордонслужби Олег Слободян, передає «Слово і Діло».

Він зазначив, що обшуки проводять головна військова прокуратура та КОРД.

«Близько 9:30 до адміністрації Держприкордонслужби увірвалися озброєні люди. Як потім виявилося, це були працівники спецпідрозділу МВС КОРД, а також департаменту боротьби з економічними злочинами. Вони супроводжували слідчих військової прокуратури, яка нібито має здійснити виїмку документів у справі про незаконну вирубку лісу», – повідомив Слободян.

У ГПУ назвали причини обшуків у НАБУГенеральна прокуратура прокоментувала обшуки в Національному антикорупційному бюро України.

Він назвав дії силовиків «популістською акцією», оскільки, за його словами, ДПСУ співпрацює зі слідством, а у слідчих були пропуски для входу до приміщення.

«Держприкордонслужба сама співпрацює зі слідством, відповідні матеріали розслідувань і пояснення давно були направлені до Генпрокуратури», – зазначив речник Держприкордонслужби.

Він уточнив, що під час обшуків у трьох службових приміщеннях нічого не знайшли.

За інформацією співрозмовників видання «Українська правда», обшуки стосуються справи про вирізаний ліс на кордоні на Закарпатті. 30 км лісу цінних порід було вирубано й вивезено в Словаччину на загальну суму 1,5 млн доларів.

Вооруженные люди ворвались в здание Госпогранслужбы и начали обыски, - Слободян112 Украина

Нагадаємо, голова САП Назар Холодницький підтвердив факт обшуку в одному зі столичних райуправлінь Державної фіскальної служби.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: