У центрі Києва обмежать рух

Читать на русском
Відзавтра в центрі Києва обмежать рух автотранспорту на вулиці Басейній і бульварі Лесі Українки. Триватимуть роботи з капітального ремонту частини Прозорівського (Кловського) колектора дощової каналізації.
Фото з відкритих джерел

Відзавтра рух автотранспорту на вулиці Басейній і бульварі Лесі Українки частково обмежать у зв’язку з капремонтом колектора.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише «Київавтодор», повідомляє «Слово і Діло».

«З 17 серпня в зв’язку з виконанням робіт із капітального ремонту частини Прозорівського (Кловського) колектора дощової каналізації буде обмежено рух автотранспорту на вулиці Басейній та бульварі Лесі Українки», – йдеться в повідомленні.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв відремонтувати дорожнє покриття на вул. Васильківській у 2015 роціСказано 13 березня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відзначається, що перекриватимуть до двох смуг руху в напрямку з центру міста до вулиці Новогоспітальної.

«Рух із вулиці Басейної в напрямку вулиці Мечникова здійснюватиметься тимчасовою об’їзною дорогою», – відзначили в «Київавтодорі».

Як довго триватимуть роботи, в організації не повідомляють.

«Київавтодор» просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та за можливості обирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, що Всесвітній банк готовий надати на ремонт українських доріг 1 млрд дол., ще близько 700 млн дол. готовий надати Європейський банк реконструкції та розвитку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: