Ставицький виграв суд у Луценка

Читать на русском
Екс-міністр енергетики і вугільної промисловості України Едуард Ставицький виграв суд у генерального прокурора України Юрія Луценка. Рішення прийняв Печерський районний суд міста Києва.
Едуард СтавицькийФото з відкритих джерел

Екс-міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький виграв суд у генерального прокурора України Юрія Луценка.

Відповідне рішення ухвалив Печерський районний суд міста Києва. Його оприлюднила адвокат Ставицького Інна Рафальська, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з рішенням суду, встановлено бездіяльність генпрокурора в частині розгляду скарги адвоката Ставицького про закриття кримінального провадження в зв’язку із завершенням процесуальних термінів, встановлених законом.

Ставицький спростував свій арешт в ІзраїліЕдуард Ставицький спростував інформацію про свій арешт в аеропорту Ізраїлі, назвавши цю інформацію фейком.

«Судом визначено, що кримінальне провадження розслідується з березня 2014 року, термін розслідування, встановлений законом, у 12 місяців сплив, за цей час слідство не знайшло доказів провини, при цьому відмовляється розглядати докази моєї невинуватості, хоча за законом я не маю доводити свою невинуватість», – прокоментував рішення суду Ставицький.

Нагадаємо, на початку серпня стало відомо, що Генпрокуратура України направила Ізраїлю запит на екстрадицію екс-міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: