У Грузії хочуть заборонити проросійську партію

Читать на русском
У передвиборчому кліпі партія Центристи обіцяла російську пенсію, розміщення російських баз у Грузії, скасування візового режиму з РФ та ухвалення закону про подвійне громадянство.
Фото: Facebook

У передвиборчому кліпі партія «Центристи» обіцяла «російську пенсію», розміщення російських баз у Грузії, скасування візового режиму з РФ та ухвалення закону про подвійне громадянство.

Про це пише видання Newcaucasus, повідомляє «Слово і Діло».

За словами прем'єр-міністра Грузії Георгія Квірікашвілі, уряд не допустить антидержавної пропаганди.

«Уряд Грузії скористається всіма наявними законними та демократичними важелями для того, щоб не допустити антидержавної пропаганди, й вітає всі відповідні ініціативи з боку неурядового або політичного сектора», – заявив він.

Заборона телеканалів, фільмів, серіалів: як Україна бореться з російською пропагандою (відеоблог)Цинічна брехня, розпалювання ненависті, заклики до насильства – такою була російська пропаганда в українському інформаційному полі протягом 2014 року

Крім того, радник президента з юридичних питань Каха Кожорідзе назвав ролик «центристів» антиконституційним.

Видання зазначає, що передвиборчу рекламу партії транслювали в ефірі Першого каналу Громадського мовника Грузії. В ролику показували фотографії Путіна й танків із російськими прапорами.

Нагадаємо, що Грузія та ще п'ять держав долучилися до продовження санкцій ЄС проти Росії за незаконну анексію Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: