НАЗК не змінило рішення щодо запуску е-декларування

Читать на русском
Національна агенція запустить електронне декларування сьогодні опівночі, незважаючи на загрозу злому.

Національна агенція з питань запобігання корупції одноголосно залишила в силі рішення запустити електронне декларування сьогодні опівночі, не зважаючи на загрозу злому.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Європейську правду».

Порошенко нагадав про електронне декларування активів посадових осіб з 15 серпняЕлектронне декларування активів повинно стартувати в Україні з 15 серпня, його відкладання не припустимо і не розглядається

Повідомляється, що НАЗК залишило в силі своє рішення про запуск системи електронного декларування не звачаючи на відсутність атестату захисту інформації, який вимагається згідно до законодавства.

Голова НАЗК Наталія Корчак без голосування заявила про категоричну відмову перегляду рішення про запуск системи в 0:00 15 серпня. Агенція також ухвалила заяву, згідно якої вся відповідальність за проблеми, які виникли у процесі атестації, перекладається на розробника програмного забезпечення - ТОВ «Міранда».

Член НАЗК, Руслан Рябошапка, заявив про свідоме порушення законодавства з питання захисту даних з боку НАЗК та відмежувався від цієї заяви.

Нагадаємо, раніше в Національному агентстві з питань запобігання корупції запевнили, що система електронного декларування майна в будь-якому випадку буде запущена 15 серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: