У Генпрокуратурі презентували систему електронного декларування

Читать на русском
Працівникам Генеральної прокуратури України представили нову систему електронних декларацій.
Наталія Корчак і Юрій Луценко

Керівник Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак презентувала нову систему електронного декларування працівника Генеральної прокуратури.

Про це на сторінці в Facebook написав генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло».

«У ГПУ відбулася презентація системи електронного декларування майна держслужбовців за участю Наталії Корчак, голови Національного агентства з питань запобігання корупції, та Блерти Чели, заступниці Директора програми розвитку ООН в Україні», – заявив Луценко.

За його словами, запровадження системи електронного декларування майна держслужбовців – революційна подія. Луценко додав, що ця система зробить роботу держави прозорішою й допоможе повернути довіру українців до чиновників.

НАЗК отримало перших дозорних антикорупціонерівКонкурсна комісія відібрала перших 13 осіб до апарату Національного агентства з питань запобігання корупції за результатами співбесіди, яка пройшла 30 червня.

«Пам’ятаю, як складно закон проходив у парламенті, бо кожен депутат приміряв його на себе. Зрештою закон був підтриманий, ті, хто за нього проголосував, увійшли в історію. А от ті, хто заповнить електронну декларацію, ввійдуть у вічність», – додав генпрокурор.

Луценко також запевнив, що ГПУ підтримуватиме виявлені НАЗК порушення закону. Генпрокурор додав, що вже в жовтні буде видно перші результати електронного декларування.

Нагадаємо, раніше Наталія Корчак заявила, що система електронного декларування повноцінно запрацює з 15 серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: