В Криму було вбито і поранено мирних жителів – Турчинов

Читать на русском
В Криму внаслідок провокацій були вбиті і поранені не тільки російські військові, але і цивільні – кримчани. За словами Турчинова, перестрілка відбулась між нетверезими російськими силовиками.
Олександр ТурчиновФото з відкритих джерел

Внаслідок провокацій Росії в Криму були вбиті і поранені не тільки російські військові, але і цивільні – кримчани.

Про це розповів секретар РНБО Олександр Турчинов. Відповідна заява розміщена на сайті Ради нацбезпеки, передає «Слово і Діло».

За словами Турчинова, перестрілка між російськими силовиками відбулась в ніч з 6 на 7 серпня, а вже 10-го Росія зробила гучні заяви.

Біля Севастополя цілодобово чергують російські корабліВійськові катери та кораблі чергують біля Севастополя вже кілька днів. Також помітили підводний човен.

Перестрілка відбулась між різними підрозділами російських силовиків, які, як стверджує секретар РНБО, зловживають алкоголем.

«Внаслідок цієї перестрілки були вбиті та поранені не лише російські військові, а й цивільні – кримчани», – зазначив Турчинов.

За його словами, російські силовики намагались приховати свої військові злочини.

«Безглузді звинувачення та погрози на адресу України є наслідком безкарності, яку відчуває реваншистське керівництво Росії», – додав він.

Нагадаємо, що днями ФСБ Росії заявило, що в Криму планували влаштувати теракти та повідомило про загибель співробітника в Криму від рук українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: