Холодницький розкрив подробиці спецоперації з затримання судді Чауса

Читать на русском
Спецоперація НАБУ і САП з затримання судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса тривала з березня поточного року. Його піймали на хабарі в розмірі 150 тисяч доларів.
Нараз Холодницькийфото: Радио свобода

Спецоперація з затримання судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса тривала з березня.

Про це в ефірі телеканалу «112-Україна» розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький, повідомляє «Слово і Діло».

Суддівська консервація: соцмережі прокоментували знайдену у судді Чауса банку з грошимаКористувачі соціальних мереж відреагували на знайдену у судді Дніпровського районного суду Миколи Чауса дволітрову банку з грошима

«Це була довга спецоперація, і вона тривала фактично з березня. Дуже часто він (Чаус – Ред.) уникав, і так сталося, що саме вчора він отримав ці кошти. Отримав він їх за межами суду, наскільки мені доповіли, але це саме ті кошти, які йому були передані, вони були позначені нами. Це фактично перша справа, яку було проведено з викриття хабарника виключно силами НАБУ і САП, без залучення інших органів», – розповів Холодницький.

Нагадаємо, що суддю Чауса спіймали на хабарі в 150 тисяч доларів. Спеціалізована антикорупційна прокуратура має намір вимагати в суді 3,7 млн грн застави для судді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: