Філатов призначив Яніку Мерило своїм заступником

Читать на русском
Мер Дніпра Борис Філатов призначив своїм заступником радника міністра інфраструктури Яніку Мерило.
Яніка Мерило

Мер Дніпра Борис Філатов призначив своїм заступником колишню радницю екс-міністра економічного розвитку Айвараса Абромавічуса Яніку Мерило.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це написав Філатов на своїй сторінці в Facebook.

«З 15 серпня ц.р. Яніка Мерило приступає до виконання обов'язків заступника міського голови. Пані Мірило люб'язно дала згоду на переїзд в Дніпро і готова приєднатися до нашої команди», - повідомив Філатов.

Борис Філатов: як виконує обіцянки дніпровський «мер-патріот»Мер Дніпра Борис Філатов за час роботи міським головою дав 35 обіцянок, 4 з яких виконав, ще 2 – провалив.

За словами мера Дніпра, Мерило буде курувати центри надання адмінпослуг, електронні послуги, IT - технології, колл-центр мерії, впровадження електронного квитка у громадському транспорті, контроль за прозорістю закупівель, а також працювати з інвесторами та міжнародними донорами.

У свою чергу, Мерило на своїй сторінці в соцмережі зазначила, що продовжує працювати радником мера Львова Андрія Садового та міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Нагадаємо, 12 травня міністр інфраструктури Володимир Омелян призначив Яніку Мерило власним радником на громадських засадах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: