Кривохатько не встановив обіцяних податкових канікул для новостворених підприємств

Читать на русском
Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Вадим Кривохатько провалив свою програмну обіцянку.
Вадим Кривохатько

У своїй передвиборчій програмі на парламентських виборах 2014 року тоді ще кандидат в народні депутати України по округу № 82 Вадим Кривохатько пообіцяв домогтися встановлення нульової ставки податку на прибуток для новостворених підприємств на 3 роки, а для створених на депресивних територіях - на 5 років.

«Слово і Діло» стежило за виконанням нардепом своєї обіцянки.

Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Запорізької області?«Слово і Діло» з’ясувало, як працюють народні депутати-обранці одномандатних виборчих округів Запоріжжя та області.

24 грудня 2015 року Верховна Рада внесла зміни до Податкового кодексу України, який, однак, не передбачає встановлення нульової ставки податку на прибуток для новостворених підприємств.

На даний момент Вадим Кривохатько не ініціював внесення змін до Податкового кодексу щодо встановлення нульової ставки податку на прибуток для новостворених підприємств на період 3 роки. У зв'язку з цим «Слово і Діло» привласнює цій обіцянці статус «не виконано».

Це одна з п'яти провалених обіцянок нардепа. Всього на рахунку у Новохатька 9 обіцянок. Рівень його відповідальності - 11%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: