Гонтарева розповіла, скільки людей в НБУ потрапило під скорочення

Читать на русском
Гонтарева та Бальцерович обговорили реформи, проведені НБУ за останні роки, зокрема очищення банківської системи та трансформацію центрального банку.

У 2015 році під скорочення потрапило 55% працівників Національного банку України в рамках програми очищення банківської системи та трансформації.

Про це заявила очільниця НБУ Валерія Гонтарєва на зустрічі з колишнім віце-прем'єром, міністром фінансів і головою Національного банку Польщі Лєшеком Бальцеровичем, передає «Слово і Діло».

«Ми скоротили штат на 55% минулого року, й це приклад, який потрібно наслідувати й іншим державним структурам», – зазначила голова Нацбанку.

НБУ розкрив дані щодо зростання валютних резервів цього рокуЗолотовалютні резерви Національного банку України за підсумками першої половини 2016 року досягли $14 млрд.

Сторони обговорили реформи, проведені Національним банком за останні роки, зокрема очищення банківської системи й трансформацію центрального банку.

Нагадаємо, що Бальцерович з квітня цього року очолює Групу стратегічних радників із підтримки реформ в Україні.

Як повідомлялося раніше, НБУ очікує до кінця року отримати два кредитних транші Міжнародного валютного фонду в рамках програми EFF на загальну суму в обсязі $2,7 млрд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: