Тепер усе налагодиться: соцмережі відреагували на відставку Тетяни Попової

Читать на русском

Заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова заявила про свою відставку, чим привернула увагу користувачів соціальних мереж.

Рішення Тетяни Попової залишити посаду заступника міністра інформаційної політики привернуло увагу користувачів соціальних мереж.

Українці в мережі майже одноголосно позитивно відреагували на звільнення Попової. Про свою відставку вона написала на сторінці в Facebook.

«Я залишаю уряд. Не згідна з атаками на журналістів та свободу слова з боку окремих політиків та політичних організацій. Не можу прийняти відсутність відповідної реакції на ці атаки. На знак протесту залишаю уряд і продовжу відстоювати як громадянин та волонтер ідеї Майдану, свободу та демократію. Я продовжу боротися за все, за що воюють наші патріоти на фронті», – заявила Попова.

Відомий український журналіст Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook різко висловився з приводу відставки заступника Юрія Стеця: «Низький вам уклін за те, що ви нарешті вирішили перестати паскудити нашій державі з висоти свого чиновницького крісла. Якщо, звичайно, ви не повторите подвиг вашого шефа Стеця, який також досить давно «подав у відставку», гарно пропіарившись, та так у цю відставку й не відправившись».

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука висловив надію, що уряд задовольнить заяву Тетяни Попової.

Однак не всі поділяли загальну ейфорію від рішення заступника міністра інформполітики залишити посаду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: