СБУ спіймала на великому хабарі чиновницю з МінАПК

Читать на русском

Служба безпеки України затримала на хабарі чиновницю з МінАПК прямо на службовій парковці відомства.

Працівники Служби безпеки України затримали на хабарі в 150 тисяч доларів очільницю одного з відділів Міністерства аграрної політики.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр СБУ.

В спецслужбі зазначають, що чиновницю затримали в рамках кримінального провадження, порушеного за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

СБУ попередила багатомільйонну контрабанду в РосіюСлужба безпеки України попередила контрабанду товарів у Росію на загальну суму 3 мільйони гривень.

СБУ інформує, що підозрювана вимагала від підприємця 150 тисяч доларів за сприяння в забезпеченні перемоги в тендері на купівлю дeржавного сільгосппідриємства. Працівники спeцслужби спільно з Національним антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою затримали чиновницю в столиці прямо на службовій стоянці Міністерства під час отримання всієї суми хабара.

Начальницю відділу затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом їй буде оголошено про підозру в скоєнні злочину. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, раніше працівники Служби безпеки України викрили схему розтрати державних коштів, які були виділені на ремонт залізничних мостів у Дніпропетровській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: