Клінтон звинуватила російські спецслужби у зламі комп’ютерної мережі своєї партії

Читать на русском
Публікація листів, відправлених із особистого сервера Хілларі Клінтон, що в тому числі стосувалися України, не обійшлася без участі російських спецслужб, вважає кандидат у президенти США.
Хілларі КлінтонФото: AFP

Кандидат у президенти США Хілларі Клінтон вважає, що до публікації листів, відправлених із її особистого сервера, причетні російські спецслужби.

Про це вона заявила сьогодні, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Ми знаємо, що російські спецслужби зламали DNS, і ми знаємо, що вони забезпечили можливість публікації багатьох з цих листів», – констатувала Клінтон.

Також кандидат у президенти США звинуватила свого суперника Дональда Трампа у підтримці російського президента Володимира Путіна.

Постпред України в ООН прокоментував заяву Трампа щодо КримуУкраїнський постпред при ООН Володимир Єльченко закликає не перебільшувати значення заяви Дональда Трама щодо Криму.

Сам Трамп сьогодні відзначився тим, що заявив, що вибір кримчан на користь Росії зрозумілий, оскільки в Україні «безлад».

Нагадаємо, 23 липня стало відомо про те, що сайт WikiLeaks опублікував чергову порцію листів із особистого сервера Хілларі Клінтон, що в тому числі стосувалися України. Датуються вони періодом перебування Клінтон на посаді державного секретаря США, а саме 2010-2014 роками.

Про те, що Трамп співпрацює з російськими спецслужбами раніше вже заявляли і в Демократичні партії США, висуваницею якої і є Клінтон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: