Жителі Єнакієвого спалили два автомобілі бойовиків

Читать на русском
Приводом до цього став чергова відмова командування 3 окремої мотострілкової бригади 1 АК ВС РФ, розташований в Горлівці, посприяти в поверненні викраденого легкового автомобільного транспорту.

В окупованому місті Єнакієве стався інцидент за участю місцевих жителів і бойовиків 1-го армійського корпусу ЗС РФ на Донбасі (Донецьк), у результаті якого було знищено два автомобілі окупантів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«Місцеві жителі в районі населеного пункту Єнакієве вистежили та спалили два власних автомобілі (позашляховик і пікап), які понад рік незаконно використовуються російськими військовослужбовцями «для військових потреб», – йдеться в повідомленні.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє повернути Донбас протягом рокуСказано 10 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Приводом для цього стала чергова відмова командування 3-ї окремої мотострілкової бригади 1-го АК ЗС РФ, розташований у Горлівці, посприяти в поверненні викраденого легкового автомобільного транспорту.

«Зростає невдоволення населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю й діями російських окупаційних військ», – підкреслюють у ГУР МО.

Нагадаємо, що військові куратори з Росії створили на окупованих територіях у районі міста Єнакієве об'єднане угруповання бойовиків із «ДНР» і «ЛНР».

Сьогодні стало відомо, що з території РФ через населений пункт Дмитрівка в напрямку Донецька пройшла нова колона військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: