Бойовики збільшують кількість диверсій на маріупольському напрямку

Читать на русском
Противник не припиняє вести розвідку з метою уточнення змін у бойових порядках на передньому краї та в тактичній глибині оборони сил АТО.

Командування 1-го армійського корпусу (АК) ВЗС РФ (Донецьк) збільшує кількість виходів диверсійно-розвідувальних груп у напрямку Маріуполя.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«На маріупольському напрямку запланований вихід диверсійно-розвідувальних груп у тому числі зі складу підрозділу спеціального призначення на ділянці відповідальності 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ», – йдеться на сторінці в Facebook ГУР МО.

Повідомляється, що з метою посилення розвідувальних дій на маріупольському напрямку з РФ до села Безіменного перекинуті багатофункціональні комплекси радіотехнічної розвідки та радіоелектронної боротьби МКТК-1А «Дзюдоїст».

РФ поставила бойовикам 30 платформ із танками та САУ – розвідкаУ Головному управлінні розвідки розповіли про нові російські поставки бойовикам озброєнь і танків.

Загалом противник не припиняє вести розвідку з метою уточнення змін у бойових порядках на передньому краї та в тактичній глибині оборони сил АТО. За минулу добу повітряну розвідку здійснювали чотири БПЛА окупаційних військ у зонах відповідальності ОТУ «Донецьк» і «Маріуполь».

Як повідомлялося раніше, головним управлінням розвідки Міністерства оборони України ідентифіковані й викладені в публічний простір дані особового складу 18 окремої мотострілкової бригади (18 омсбр).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: