Литвин допомагає будувати соціальне житло лише в обіцянках

Читать на русском
Депутат від Волі народу Володимир Литвин провалив свою програмну обіцянку сприяти будівництву соціального житла та допомагати в індивідуальному будівництві.
Володимир Литвин

Народний депутат Володимир Литвин не зміг виконати свою програмну обіцянку щодо сприяння будівництву соціального житла та допомоги в індивідуальному будівництві.

У своїй програмі, яку Литвин оприлюднив 22 вересня 2014 року, політик зазначив, що, потрапивши до Верховної Ради, буде ініціювати «спорудження соціального житла та різнопланову допомогу для індивідуального будівництва». Також він уточнив, що особлива увага в цьому питання буде приділятися вчителям, медикам, працівникам соціальної сфери й культури.

Литвин ініціює спорудження соціального житлаСказано 22 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Проте коли «Слово і Діло» 22 липня перевірило, чи ініціював Володимир Литвин хоча б один законопроект, що регулював би вказані ним питання, або ж дотичний до них депутатський запит, виявилося, що в парламенті жодної роботи в цьому напрямку нардеп не проводить.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» вже повідомляло про ще один невиконаний пункт виборчої програми Литвина – щодо соціального захисту ветеранів АТО та родин загиблих військових.

У рейтингу відповідальності народних депутатів Володимир Литвин посідає невисоке 113 місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: