Савченко: Україні може знадобитися період диктатури

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко вважає, що політичну систему в Україні можна змінити лише зверху і не виключає періоду диктатури.
Надія Савченко

Народний депутат від фракції «Батьківщини» Надія Савченко вважає, що, аби перезапустити політичні процеси в Україні та побороти корупцію, може знадобитися період диктатури.

Таку думку вона висловила в інтерв’ю Deutsche Welle, пише «Слово і Діло».

«Щоб змінити повноваження президента, структуру країни, закони перезапустити, щоб вони діяли для людей, побороти корупцію – треба стати таким диктатором, який має все в своїх руках. Для того, щоб повернути цю владу народу і зробити так, щоб більше ніколи владу в народу не забрали», – переконана Савченко.

Дебют Савченко в ПАРЄ: ми платимо за спокій Європи своєю кров'ю20 червня нардеп Надія Савченко вперше виступила на засіданні ПАРЄ і подякувала євродепутатам за допомогу в її звільненні.

На запитання кореспондентів про її президентські амбіції, нардеп відповіла, що вважає це для себе радше необхідністю. «Я відповідала, що не хочу, але я відповідала, що можу. А тепер я, напевно, відповім, що, швидше за все, вже мушу», – зазначила перший номер «Батьківщини».

Нагадаємо, напередодні Савченко заявила про необхідність «просити пробачення» у родин загиблих бойовиків та запропонувала переговори ватажкам ОРДЛО Захарченку і Плотницькому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: