Розвідка розповіла, де бойовики готують наступний удар

Читать на русском
На слов'янському напрямку противник здійснює підготовку до активізації бойових дій у районі Світлодарського виступу.

Окупаційні угруповання 1-го і 2-го армійських корпусів ЗС РФ проводять ротацію та підсилюють передові підрозділи, поповнюючи боєприпаси та зміцнюючи фортифікаційні споруди на слов'янському й донецькому напрямках.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

На слов'янському напрямку противник здійснює підготовку до активізації бойових дій у районі Світлодарського виступу.

«Працівниками Державтоінспекції зафіксовано переміщення колон військової техніки в напрямках: н. п. Дебальцеве – 14 вантажних автомобілів та два мікроавтобуси з особовим складом, три вантажних автомобіля з боєприпасами; н. п. Горловка – 27 вантажних автомобілів із боєприпасами та 4 – з продовольством», – йдеться в повідомленні.

Ватажки бойовиків планують застосувати проти сил АТО ударні БПЛА – розвідкаВатажки бойовиків так званий республік планують використовувати ударні БПЛА для ураження українських об'єктів.

На донецькому напрямку росіяни концентрують особовий склад і боєприпаси.

«До н. п. Ясинувата переміщено 31 вантажний автомобіль з особовим складом і боєприпасами. В районі н. п. Олександрівка проведена ротація передових підрозділів 100-ї окремої мотострілкової бригади (Донецьк) 1 АК, поповнено боєкомплект», – відзначили в ГУР МО України.

Як повідомлялося раніше, українська розвідка зафіксувала прибуття на окуповані території Донбасу великої партії військової техніки з Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: