Найгарячішою точкою на фронті було Широкине – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік продовжують порушувати Мінські угоди, використовуючи заборонене озброєння.

Бойовики самопроголошених республік продовжують грубо порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонену зброю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних сил України. Впродовж минулої доби зафіксовано 54 випадки відкриття вогню. З них по 24 – на донецькому та маріупольському напрямках та 6 – на луганському», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, із забороненої Мінськими угодами 122-мм артилерії бойовики випустили 12 снарядів по опорних пунктах Збройних сил України в Широкиному. Крім цього, там застосували 82-мм міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети.

Окупанти готують луганчан до протидії миротворчій місії – ГУРКомандування російських окупаційних військ готує населення Луганська до організованої протидії збройній міжнародній миротворчій місії на випадок її введення на східних територіях України, непідконтрольних українській владі.

«По українських воїнах у Талаківці противник бив зі 120-мм та 82-мм мінометів. Під мінометні обстріли також потрапили наші захисники в Красногорівці, Гнутовому та Водяному, а з інших видів стрілецької зброї – в Мар'їнці, Славному, Старогнатівці та Новогригорівці», – додали в штабі.

Також 82-мм та 120-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю сепаратисти використовували на донецькому напрямку, під Авдіївкою. Зі 120-мм мінометів вони обстріляли Майорськ, з мінометів калібром 82 мм – шахту «Бутівка», Опитне та Зайцеве.

Речник АТО Олег Сушинський Дайджест подій 20 07 2016 ранокВійськове телебачення України

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: