Стало відомо, коли вирішиться питання допуску Росії на Олімпіаду-2016

Читать на русском
При МОК негайно почне роботу комісія, яка вивчить юридичний бік питання про допустимість повного виключення спортсменів однієї країни з числа учасників Олімпіади.

Міжнародний олімпійський комітет відклав до найближчих вихідних вирішення питання про допуск збірної Росії до участі в літній Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє сайт іспанської спортивної газети Marca, передає «Слово і Діло».

«МОК вирішив відкласти до найближчих вихідних ухвалення рішення про можливе виключення Росії з Олімпіади», – йдеться в матеріалі.

При МОК негайно почне роботу комісія, яка вивчить юридичний бік питання про допустимість повного виключення спортсменів однієї країни з числа учасників Олімпійських ігор.

Комісія розгляне питання про те, як у цій ситуації було б правильно вчинити зі спортсменами, які не були викриті на прийомі допінгу.

«МОК знову перевірить усі наявні в нього проби на допінг, взяті в російських спортсменів», – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що незалежна комісія Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) заявила про прикриття російськими лабораторіями спортсменів, які вживали допінг на Олімпіаді в Сочі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: