Кабмін створив теруправління Міністерства з питань тимчасово окупованих територій

Читать на русском
Створення терорганів Міністерства дозволить забезпечити на належному місцевому рівні реалізацію державної політики з питань тимчасово окупованої території України та окремих територій Донецької та Луганської областей.

Кабінет міністрів України створив три територіальних управління Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб у Донецькій, Луганській і Херсонській областях.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу українського уряду.

«Створення терорганів Міністерства дозволить забезпечити на належному місцевому рівні реалізацію державної політики з питань тимчасово окупованої території України та окремих територій Донецької і Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, з метою реінтеграції такої території та її населення в єдиний конституційний простір України», – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, чисельність внутрішніх переселенців із зони конфлікту на Донбасі та з Криму, поставлених на облік Міністерством соціальної політики, становить 1 млн 774 тис. 627 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: