Україна та Азербайджан розпочали низку амбітних проектів у військовій сфері – Порошенко

Читать на русском
Між Україною та Азербайджаном відбувається різка активізація співпраці в різних сферах, у тому числій у військовому напрямку.

Україна та Азербайджан почали підготовку до цілої низки амбітних проектів у різних сферах, у тому числі й у військово-технічногму співробітництві.

Про це Президент Порошенко заявив за результатами зустрічі зі спікером Міллі Меджлісу Азербайджану Огтаєм Асадовим у Баку в четвер, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Відбувається різка активізація співпраці. Запрацювала міжурядова комісія, ми домовилися з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим про проведення комісії з ВТС найближчим часом», – сказав глава української держави.

Своєю чергою, спікер парламенту Азербайджану додав, що його наразі тішить динаміка розвитку відносин між країнами, а також зростання торгових відносин з Україною.

Україна визнає Нагірний Карабах територією Азербайджану – ПорошенкоУкраїна категорично не приймає збереження поточного статусу-кво території Нагірного Карабаху, визнаючи його територією Азербайджану.

«Нас радує, що між нашими парламентами склалися дуже добрі відносини», – сказав Огтай Асадов.

Нагадаємо, що сьогодні Президент України перебуває з робочим візитом в Азербайджанській Республіці. В ході переговорів були обговорені важливі для обох держав питання.

Зокрема, Азербайджан та Україна відновлюють проект «Одеса-Броди». Глави двох держав також обговорили можливість створення на території Азербайджану спільного підприємства з виробництва літаків Ан-178.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: