Поплавський «забув» проголосувати за допомогу сім'ям учасників АТО

Читать на русском
У своїй передвиборчій програмі Михайло Поплавський пообіцяв допомагати сім'ям учасників АТО в одномандатному виборчому округу номер 101.

Михайло Поплавський був відсутній у сесійній залі Верховної Ради під час голосування проекту закону про соціальний захист членів сімей учасників антитерористичної операції.

У своїй передвиборчій програмі Поплавський пообіцяв допомагати сім'ям учасників АТО в одномандатному виборчому окрузі №101. Цю обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало 24 вересня 2014 року.

Однак під час голосування за проект закону №3339 «Про внесення змін до закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям» про соціальний захист членів сімей учасників антитерористичної операції» нардеп був відсутній у сесійній залі.

Поплавський пообіцяв допомогати сім’ям учасників АТОСказано 24 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відзначимо, що законопроект, який Верховна Рада ухвалила 14 липня 2016 року, передбачає поліпшення соціального захисту учасників АТО та членів їхніх сімей шляхом надання їм соціальної допомоги.

«Слово і Діло» зафіксувало 16 обіцянок народного депутата Михайла Поплавського, 12 з яких перебувають у процесі виконання, а решту 4 – він провалив. Ознайомитися з повним списком обіцянок нардепа можна на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: