Кличко запропонував альтернативу земельним ділянкам для киян-учасників АТО

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що столична влада не може забезпечити ділянками всіх учасників АТО.
Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що для 17,5 тисяч киян-учасників АТО не вистачить землі, передбаченої рішенням Київради про виділення кожному учаснику АТО-мешканцю столиці земельної ділянки.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він сказав учора ввечері в ефірі «Еспресо.TV».

У Кличка розповіли, коли припинять приймати сміття зі ЛьвоваСтолична влада домовилися приймати зі Львова на утилізацію тверді побутові відходи лише до початку серпня цього року.

«Півтора року тому Київрада ухвалила рішення кожному учаснику АТО виділити земельну ділянку. Однак є одне «але». Зараз учасників АТО, лише киян, 17,5 тис. осіб. Це означає, що близько 2,5 тис. га ми маємо надати учасникам АТО. Давайте будемо відвертими, 2,5 тис. га в Києві немає. Це означає віддати всі парки. Такого не може бути», – повідомив Кличко.

За його словами, наразі розробляється рішення про матеріальну компенсацію кожному учаснику АТО з Києва. Кличко також додав, що сім'ям киян, які загинули в АТО, на останньому засіданні Київради столична влада надала земельні ділянки.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що сумарна заборгованість жителів столиці за комунальні послуги перевищила 1 млрд гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: