Прокуратура віддала під суд чиновника з Міграційної служби

Читать на русском
За словами Анатолія Матіоса, чиновника з Міграційної служби судитимуть за вимагання хабара.
Анатолій Матіос

Військова прокуратура завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт щодо головного спеціаліста сектора міграційної роботи Шевченківського районного відділу Управління Державної міграційної служби України міста Києва за підозрою в корупції.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляється на особистому сайті головного військового прокурора України Анатолія Матіоса.

НАБУ заарештувало майно головного прокурора АТО КуликаСтоличний суд задовольнив клопотання НАБУ про арешт майна головного прокурора АТО Костянтина Кулика.

Чиновник, за словами прокурора, вимагав та отримав від громадянина Азербайджану неправомірну вигоду в розмірі 100 тисяч гривень за сприяння у видачі посвідки на тимчасове проживання в Україні. В разі відмови від запропонованих ним умов погрожував притягнути іноземця до адміністративної відповідальності за перевищення дозволених термінів перебування на території України.

В зв'язку з незаконними діями державного службовця громадянин звернувся до правоохоронних органів і при отриманні другої частини обумовленої суми в розмірі 50 тисяч гривень чиновника Міграційної служби затримали правоохоронці.

Згідно з чинним законодавством, йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі, підсумував Матіос.

Нагадаємо, раніше Анатолій Матіос заявляв, що військова прокуратура України планує завершити розслідування справи заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука за півтора місяця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: