Москаль пояснив, чому у добровольців не забирали зброю

Читать на русском
На Закарпатті немає збройних формувань, окрім тих, що передбачені законом, – поліція, СБУ, ЗСУ.

На Закарпатті немає добровольчих батальйонів.

Про це голова Закарпатської обласної державної адміністрації Генадій Москаль розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Слову і Ділу», коментуючи свою обіцянку.

«Та їх уже немає. В кого вилучати? Покажіть мені, де й хто тут є. Тут немає добровольчих батальйонів. У нас був «Правий сектор», який зараз в бігах: хто – за кордоном, хто прибився до «Правого сектору», який воює в Донецьку. В нас тут їх немає», – пояснив Москаль.

Голова ОДА каже, що наразі на Закарпатті криміногенна ситуація нормалізувалася, а із силових структур є лише передбачені законом.

«Немає озброєних формувань, крім тих, які передбачені законом, – поліція, СБУ, ЗСУ, 128 бригада тут дислокується, Національна гвардія. Все, більше немає. В кого вилучати зброю? На сьогодні порівняно з іншими регіонами криміногенна ситуація дуже низька – зведення на півсторінки», – резюмував губернатор.

Нагадаємо, 24 липня 2015 року під час інтерв'ю голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що у добровольчих батальйонів, які перебувають у регіоні, вилучатиметься зброя.

Повну версію інтерв’ю з Геннадієм Москалем читайте тут.

Москаль объяснил, почему у добровольцев не забирали оружиеSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: