Терористи майже 100 разів обстріляли українських військових – штаб АТО

Читать на русском
У зоні проведення АТО проросійські бойовики за минулу добу 94 рази обстріляли позиції українських військових.

Упродовж минулої доби проросійські бойовики в зоні проведення АТО 94 рази обстріляли позиції українських військових.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що найбільшу кількість обстрілів – 48 – зафіксовано на донецькому напрямку. Із забороненої Мінськими угодами 152-мм артилерії противник обстріляв укріплення в Новгородському, а зі 122-мм самохідних установок – у Миколаївці другій. Також зі 120-мм мінометів окупанти накривали позиції наших бійців у Майорську, Пісках, Авдіївці, Новгородському та Троїцькому.

Начальник Генштабу з'їздив в зону АТОНачальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко відвідав зону провеведення антитерористичної операції.

На маріупольському напрямку ворог 29 разів порушував режим припинення вогню. Зокрема, зі 120-мм мінометів терористи обстріляли опорні пункти ЗСУ в Талаківці, Водяному, Новогригорівці та Мар'їнці. Поблизу Широкиного, Красногорівки, Гнутового та Мар'їнки противник застосував міномети калібру 82 мм.

На луганському напрямку противник 17 разів відкривав вогонь із різних видів зброї. 16 снарядів із забороненої 122-мм артилерії бойовики випустили по позиціях українських військових у Новоолександрівці та 14 – у Новозванівці.

Нагадаємо, вчора бойовики самопроголошених республік із гранатометів декілька разів вистрілили в бік українського контрольного пункту в'їзду/виїзду «Золоте».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: