Кубів прокоментував зрив засідання Верховної Ради

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів відреагував на закриття Верховної Ради.
Степан КубівФото: Reuters

Через популістичні настрої деяких політичних сил парламенту доводиться закривати засідання Верховної Ради, але це не зупинить роботи уряду.

Про це у Facebook написав віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів, повідомляє «Слово і Діло».

«На жаль сьогодні через популістичні настрої окремих сил Андрію Парубію довелося закрити засідання Парламенту. Незважаючи на присутність Уряду, який готовий був обговорювати важливі питання та продовжувати важливі ініціативи щодо реформ», – наголосив Кубів.

На його переконання, це аж ніяк не вплине на ефективність роботи чинного складу Кабінету міністрів. Кубів зазначив, що вже в понеділок, 11 липня, відбудеться Погоджувальна рада.

«В понеділок ми зберемося на Погоджувальну раду, де налаштовані на реформи представники уряду та парламенту продовжать роботу над важливими законопроектами», – заявив віце-прем'єр.

Нагадаємо, сьогодні, 8 липня, спікер Верховної Ради Андрій Парубій вимушений був закрити засідання парламенту через блокування президії та трибуни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: