У «БПП» відповіли на вимогу нардепів знизити тарифи

Читать на русском
У пропрезидентській фракції відповіли на блокування парламентарями трибуни Верховної Ради України.
Ігор Гринів

Фракція «Блоку Петра Порошенка» готова піти на компроміс у питанні створення слідчих комісій щодо ціноутворення тарифів.

Про це заявив керівник політичної сили Ігор Гринів, повідомляє «Слово і Діло».

«Фракція «БПП» готова до компромісу в створенні слідчих комісій за умови деполітизації цього питання. ТСК – це процедура парламентського контролю, до якої залучені представники всіх фракцій парламенту. Це не є функцією виключно опозиції», – зазначив Гринів.

За його словами, існує проблема ціноутворення як у газовій, так і в енергетичній сферах. Лідер «БПП» додав, що сьогоднішні ціни на газ – це розплата за помилки, зроблені в газовій сфері за всі роки незалежності.

«Це проблема не сьогоднішнього дня. Сьогоднішня висока ціна тарифів – це плата за багато помилок у газовій сфері, допущених за останні двадцять років. Сьогодні відбудеться зустріч за участю керівників усіх парламентських фракцій та груп для того, щоб вийти на спільне рішення», – додав політик.

Крім того, Гринів розповів, що планується створення парламентсько-урядової робочої групи з вивчення ситуації з ціноутворенням і тарифами.

Нагадаємо, що з учарошнього вечора фракції «Радикальної партії» та «Батьківщини» блокують парламентську трибуну, вимагаючи зниження тарифів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: