Гройсман розповів про результати зустрічі з нардепами щодо тарифів

Читать на русском
Представники Кабміну та лідери фракцій та депутатських груп парламенту обговорили питання зниження тарифів.

На зустрічі представників Кабінету міністрів із лідерами фракцій і депутатських груп Верховної Ради було досягнуто попередньої домовленості щодо створення робочої групи з перевірки ціноутворення на газ.

Про це в Facebook написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє «Слово і Діло».

«Разом із представниками КМУ провели зустріч із лідерами фракцій і груп ВР. Під час зустрічі ми досягли попередньої згоди про створення робочої групи для аналізу ціноутворення на газ в Україні», – заявив прем'єр.

За його словами, в Україні потрібно боротися за підвищення зарплати людей, а не за зниження тарифів. Гройсман додав, що наразі ціна на природний газ є ринковою, і тому слід сконцентруватися на питанні підвищення доходів українців.

«Нам усім потрібно боротися не за зниження тарифів, які вбивають взагалі все господарство, а за підвищення доходів людей. Над цим потрібно концентруватися, адже ціна на газ, яка встановлена в Україні, є ринковою. Коли є єдина ціна на газ і для видобутку українського газу? немає підстав для оборудок та корупції», – наголосив він.

Нагадаємо, 5 липня на вечірньому засіданні Верховної Ради народні депутати від фракцій «Радикальної партії» та «Батьківщини» заблокували трибуну, вимагаючи знизити тарифи та розслідувати офшори представників влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: