Винуватця ДТП Федорка звільнили з «Укрзалізниці»

Читать на русском
Директора з вантажних перевезень і логістики УЗ Івана Федорко, який став винуватцем ДТП із фотокореспондентом Лівого берега Максимом Левіним, звільнили з посади.

Директора з вантажних перевезень і логістики «Укрзалізниці» Івана Федорко, який став винуватцем ДТП із фотокореспондентом «Лівого берега» Максимом Левіним, звільнили з посади.

Про це на брифінгу заявив глава правління «УЗ» Войцех Бальчун, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Я вважаю, що ця ситуація є скандальною. Це абсолютно неприйнятно, хоча це й трапилося в неробочий час. Тому ми доклали всіх зусиль, щоб розлучитися з цим працівником учора. За українським законодавством це насправді не так просто, але ми знайшли рішення, й він уже не є працівником «Укрзалізниці», – зазначив Бальчун.

«Я сподіваюся, що кримінальне провадження буде жорстким щодо цієї людини. Ми також заявили про свою пропозицію допомоги потерпілим», – додав він.

Нагадаємо, ввечері 3 липня фотокореспондент «Лівого берега» Максим Левін потрапив у ДТП. Як з'ясувалося, винуватцем події став директор із вантажних перевезень і логістики «Укрзалізниці» Іван Федорко, який не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: