Бальчун відсторонив від обов'язків менеджера «УЗ», який потрапив у ДТП

Читать на русском
Голова правління Укрзалізниці Войцех Бальчун відсторонив від обов'язків директора з вантажоперевезень Івана Федорка.

Глава правління «Укрзалізниці» Войцех Бальчун відсторонив від обов'язків Івана Федорка, який вчора потрапив у ДТП біля Боярки.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в прес-службі «УЗ».

В компанії повідомили, що Бальчун відсторонив Федорка від обов'язків на час розслідування обставин події, й додали, що «УЗ» діятиме в цій ситуації виключно в рамках законодавства. Наступні рішення про продовження трудових відносин із чиновником менеджмент компанії прийме після завершення розслідування.

Поліція знайшла чиновника «УЗ», який влаштував ДТП із журналістомПрацівники Нацполіції Києва знайшли винуватця ДТП із фотокореспондентом – директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка.

«Укрзалізниця» сподівається на об’єктивне розслідування інциденту правоохоронними органами. Вся наявна інформація вказує на те, що поведінка Івана Федорка була неприпустимою, й у цьому випадку «Укрзалізницею» будуть вжиті всі відповідні дисциплінарні заходи», – додали в прес-службі.

«УЗ» також висловила співчуття постраждалим у ДТП і всіляко сприятиме наданню медичної допомоги, в тому числі запропонувала їм пройти лікування в залізничних медичних установах.

Нагадаємо, вчора ввечері на автодорозі Боярка-Забір'я сталося ДТП через виїзд на зустрічну смугу автомобіля, за кермом якого перебував Іван Федорко, директор із вантажних перевезень і логістики «Укрзалізниці».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: